Slik fornyer du ditt kjøkken billig!

ER DU LEI AV DITT EGET KJØKKEN? ELLER ØNSKER DU Å FRISKE DET OPP FØR SALG AV BOLIG? DET TRENGER VERKEN Å VÆRE DYRT ELLER VANSKELIG!

 

Fornye frontene

En enkel og billig måte å få et helt “nytt” kjøkken på, er å skaffe nye dører til ditt gamle kjøkkenskap. Kjøkkenfrontene tar mye oppmerksomhet på kjøkkenet, og det vil derfor gi stor effekt å kun fornye frontene. Men hvorfor bytte ut alle frontene, hvis de er hele og i god stand? Ved å skifte farge eller friske opp frontene vil du få et “nytt” kjøkken. Det kan vi love! Ved å spraylakkere frontene og andre deler på kjøkkenet ditt, vil du garantert få et bra resultat. Spraylakkering kan gi deg et billig, enkelt/gjennomførbart og profesjonelt arbeid.

Spraylakkering gir deg muligheten til å få et billig, enklere og et mer profesjonelt arbeid. Med selvbetjeningslageret kan du levere inn frontene når det passer deg.

Har du et IKEA-kjøkken, har du mulighet til å skifte ut alle frontene på Noremax til en mye mindre pris enn å skifte ut hele kjøkkenet. Du har mange muligheter til forskjellige stilfulle fronter med og uten utfreste grep og et hav av farge du kan velge mellom.

Benkeplate

Det å skifte ut benkeplatene på kjøkkenet kan koste mye, og det er ikke minst en stor jobb. Men her har vi løsningen. Nemlig kontaktplast. Det er en billigere løsning, enkelt å legge på, kan brukes på de fleste overflater, finnes i et hav av varianter og farger, og ikke minst tåler det både væske og fettflekker.

 

Skifte håndtakene

Å bytte ut gamle håndtak koster lite, og gir stor effekt på uttrykket til kjøkkenet. Det er et hav av sorter og varianter på markedet. Så tenk nøye gjennom hva slags type håndtak du ønsker. Valg av håndtak er avhengig av hvilken stil du ønsker. Om din gamle kjøkkenfront hadde håndtak med to hull på, men du nå ønsker ett hull i stedet, kan Spraylakkering også sparkle igjen hullene etter tidligere håndtak. Slik som kjøkkenet over hadde frontene håndtak, men ble byttet ut med knotter i kobber i stedet. Du kan altså få opp nye håndtak uten å ta hensyn til de gamle hullene. Ta en titt på utvalgene Noremax har av håndtak.