Innerdør & Ytterdør

Gratis!

Kategori:
 • Priser - Innerdør & Ytterdør

  Minimum oppstartspris på kr. 3000,- per farge.

  Dørene må leveres rene og demontert, uten håndtak, beslag og hengsler. Hvis ikke vil det bli tilleggskostnader. Last opp bilder av dørene og legg igjen mål på dørene på kommentarfeltet, så vil vi komme med et mer spesifikt pristilbud.

  Velg mellom - halvblank 40 (standard), silkematt 20 (+5% pristillegg), matt 10 (+10% pristillegg) eller Polyuretanlakk silkematt 20 (+100% pristillegg). Alle priser er inkl. mva.

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til både innerdører og ytterdører. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.

  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov.

  Glansgrad og fargevalg:


  Glansgrad

  NCS / Jotun

  Innerdør:


  Prisene som er her er bare en cirkapris. Last opp bilder av dørene og legg igjen størrelsene på kommentarfeltet under så vil vi sende et mer oppdatert pristilbud.

  Ytterdør:


  Prisene som er her er bare en cirkapris. Last opp bilder av dørene og legg igjen størrelsene på kommentarfeltet under så vil vi sende et mer oppdatert pristilbud. For lakkering av ytterdører bruker vi Polyuretan-lakk som er ekstra slitesterk.

  Dørkarm / dørlist:


  Små elementer:


  Tilleggsarbeid:


  Er dørene håndmalte (gjelder ikke dører som er malt fra fabrikat), anbefaler vi at den gamle malingen slipes helt ned før spraylakkering. Velger kunden å ikke gjøre dette, tar vi ingen garanti om det skulle skje en eventuell kjemisk reaksjon med malingen.

  Ekstra maling:


  Fra erfaring anbefaler vi at du bestiller ekstra maling slik at du har det til under montering eller under seinere anledninger.

  Produksjonstid:


  Last opp et bilde:


  • (max file size 128 MB)
  • (max file size 128 MB)
  • (max file size 128 MB)
  • (max file size 128 MB)

  Kommentarfelt: