Innerdør & Ytterdør

Gratis!

Kategori:
 • Priser - Innerdør & Ytterdør

  Minimum oppstartspris på kr. 2000,- per farge.

  Dørene må leveres rene og demontert, uten håndtak, beslag og hengsler. Hvis ikke vil det bli tilleggskostnader. Last opp bilder av dørene og legg igjen mål på dørene på kommentarfeltet, så vil vi komme med et mer spesifikt pristilbud.

  Prisene inngår glansgrad halvblank, (glansgrad 40%) inkl.mva. Om du ønsker silkematt (glansgrad 20%) legges det 5% i tillegg til prisen og det samme med matt (glansgrad 10%) er det en tilleggs pris på 10% ekstra.

  Glansgrad og fargevalg:


  Glansgrad

  NCS / Jotun

  Innerdør:


  Prisene som er her er bare en cirkapris. Last opp bilder av dørene og legg igjen størrelsene på kommentarfeltet under så vil vi sende et mer oppdatert pristilbud.

  • fra
  • fra
  • fra

  Ytterdør:


  Prisene som er her er bare en cirkapris. Last opp bilder av dørene og legg igjen størrelsene på kommentarfeltet under så vil vi sende et mer oppdatert pristilbud. For lakkering av ytterdører bruker vi Epoxy-lakk. 

  • fra

  Dørkarm / dørlist:


  Små elementer:


  Tilleggsarbeid:


  Er dørene håndmalte (gjelder ikke dører som er malt fra fabrikat), anbefaler vi at den gamle malingen slipes helt ned før spraylakkering. Velger kunden å ikke gjøre dette, tar vi ingen garanti om det skulle skje en eventuell kjemisk reaksjon med malingen.

  Ekstra maling:


  Fra erfaring anbefaler vi at du bestiller ekstra maling slik at du har det til under montering eller under seinere anledninger.

  Produksjonstid:


  Last opp et bilde:


  Kommentarfelt: